Adviesorganisaties

www.dlvplant.nl
DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies- en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren. Onze activiteiten richten zich op advies, (praktijk)onderzoek en projecten, zowel in Nederland als internationaal.

www.ppp-agro.nl
PPP-Agro Advies is hét adviesbureau voor technische en strategische adviezen voor de melkveehouderij. Onze adviseurs zijn zeer ervaren, geven praktijkgerichte adviezen en zorgen voor maximale persoonlijke aandacht. Met begeleiding op hoog kennisniveau. Maak kennis met onze unieke PPP-aanpak.

www.dlvdier.nl
DLV is een landelijk opererend, onafhankelijk adviesbedrijf met een breed werkterrein binnen de agrarische sector. Met een landelijke dekking, kennis van de markt en een team van ruim 115 gemotiveerde medewerkers bieden wij de agrariër een totaalpakket aan diensten en producten.

www.ttw.nl
TTW is een adviserend bedrijf voor teelt en verwerking van witlof, uien, aardappelen en bloembollen. Opgericht in 1987 als onafhankelijk adviesbureau in de agrarische sector. TTW onderscheid zich door advisering op basis van meten is weten. TTW gebruikt metingen als beslissingondersteunende parameters. Sinds 2011 heeft TTW een rijenbemestingsadvies voor aardappelen en uien ontwikkeld.

www.dronewerkers.nl
Dronewerkers is het platform voor de moderne akkerbouwer. Want met een verdere verscherping van regelgeving, een groeiende vraag aan duurzame teelt en marges die steeds verder onder druk komen te staan is het zaak om het maximale uit de akkers te halen met minimale middelen. Precisielandbouw is hierin het toverwoord en om de data goed in beeld te krijgen is er maar één juiste methode; kijken van bovenaf! Dit maken de DroneWerkers ook voor u mogelijk!